VECKA 12

bitterheten har börjat lägga sig så smått. det är ju skönt såhär efteråt att kunna skratta lite åt eländet.
här är min vecka 12 år 2011.

lördag 12 mars
träningsmatch mot böljan. finns inget negativt med just den med tanke på att vi vann med 4–0. efteråt däremot så mådde jag ungefär som jag brukar efter en match. det jag kunde notera sådär direkt var att min högerfot var stukad tre gånger och att min vänstra vad hade fått sig en rejäl smäll.
under kvällen slukade jag både en och två öl innan det bar det ut i göteborgs-natten för första gången på länge. under natten lyckades jag med konststycket att putta ut någons lösbröst (känner att jag inte behöver utveckla händelsen mer).

söndag 13 mars
mådde bra under hela dagen så jag och anna bestämde oss för att gå på bio. när den var slut och vi skulle ta oss därifrån upptäckte jag plötsligt att jag inte kunde stödja på mitt vänsterben. knäet var ostabilt och det gjorde ont bakom. jag smög i princip ut från bion (stödjandes på min fot som stukades tre gånger) och blev direkt livrädd. som tur var fanns mina kryckor nära tillhands i bilen. jag dammade av dem litegrann. de hade ju ändå legat där sedan i mars förra året. och innan dess användes de flitigt både i mars 2009 och i mars 2008. dålig månad.

måndag 14 mars
inte nog med att livet förvåras betydligt när man tvingas hoppa runt och vara invalid. under kvällen, väl hemma efter en dag på jobbet, började jag förbereda en god middag med tacos. alla grönsaker var hackade när jag skulle steka köttfärs. drog på spisen och då slocknade hela lägenheten. alla lampor och kyl/frys dog. det blev mörkt och tyst. vi svor. och var hungriga.
det visade sig efter många om och men att det var just spisen som var felet. det innebar att den goda tacos-middagen fick ersättas av ostmackor.

tisdag 15 mars
fortfarande kryckor. men det var återigen inte dagens största besvikelse. under morgonen på jobbet satt jag och jobbade i wordpress, som vi använder för att uppdatera vår hemsida. längst upp såg jag en notering "nu är det dags att uppdatera till wordpress 3.0. klicka här". vad bra, tänkte jag. och klickade. vad som sedan hände var att hela hemsidan släcktes ned. jag fick lite panik. det fick säkert chefen också.

onsdag 16 mars
mitt i veckan bestämde sig min berömda mensvärk för att göra sitt månadsinträde. den kunde nu i efterhand valt en betydligt bättre vecka än just vecka 12. men icke.

torsdag 17 mars
mensvärken fortsatte plåga mitt liv. och inte nog med det - jag plågade andras liv. nog för att man många gånger varit lite lättirriterad och lättstött på jobbet, men denna dag slog jag alla rekord. jag kunde riktigt höra själv hur otrevlig och sur jag var, men sket fullständigt i det. jag var en bitch.

fredag 18 mars
just fredagar brukar i nästan alla fall rädda en hittills dålig vecka. man vet ju liksom att helgen väntar där runt hörnet. jag var hoppfull då jag la mig på torsdag kväll. min värk hade börjat försvinna och min irritation lättades. när jag vaknade på fredag morgon fick jag en ny käftsmäll: ont i halsen.

lördag 19 mars och söndag 20 mars
snor. hundratals liter av snor.

FYRA ÅR.

jag har haft den här bloggen i fyra år nu. det är sjukt lång tid.
här kommer några av mina favoritinlägg för att fira detta jubileum:

min berättelse om torsby
resan mellan umeå och torsby
årskrönikan 2007
rekesh ranjan
lite fel om en låttext
lika-som-bär
lika-som-bär 2
datorernas död
hej mölnlycke
äckliga barnprogram
äckliga ord

vilket är ditt favoritinlägg under dessa fyra år?



RSS 2.0