UNDER ALL KRITIK.

min blogg har gått från ouppdaterat till tragisk. jag insåg precis att mitt senaste inlägg är daterat till den 22 mars. och det inlägget är skitlångt och jättebittert. tragiskt helt enkelt.
så vad har mitt liv innehållit den senaste månaden? faktiskt allt annat än bittra saker. men det är ju faktiskt så att den här bloggen mestadels låter mig vara - just det - bitter. tendensen är ju precis den: är allt på topp, då skrivs inget. är jag sjuk, trött eller har något att klaga på, då jävlar bränner det i tangenterna.

april månad 2011. den inleddes med en underbar jobbresa till florens. what happens in florens, stays in florens så jag låter er förbli nyfikna. kortfattat så jobbar jag med ett gäng mycket sjuka människor. tur är väl att jag är precis likadan. väl hemma väntade några intensiva veckor av jobb, dag som natt. precis som alltid så resulterade det i ett magasin - den här gången med! i övrigt har det "firats" påsk, vi har spelat seriepremiär med norvalla, jag har fyllt 25 år och anordnade en fest med tema raggare, som var mycket uppskattad! månaden kommer avslutas med ytterligare en match samt en kort och intensiv resa till värmland.

jag trivs helt enkelt. sen gör det ju inte saken värre att solen skiner och sommaren närmar sig.

RSS 2.0