jag har...

... 8 månader gammal funnit en lagom använd och nyutspottad portionssnus som jag nöjd och belåten stoppade i mig. vad som hände sen förtäljer inte historien. (typ spydde?)

... utnyttjat hierarkin i att vara äldst i syskonskaran. eftersom mina bröder helt förståeligt (?) lyssnade på sin storasyster så var det ju de som fick skulden för diverse blomkruksfall, slänga-ut-jord på-golvet maratonen, samt den populära riva-ner-alla-böcker-från-bokhyllan så fort som möjligt + dra ut alla blad-leken. skadeglädje är den sanna glädjen.

... ramlat i badkaret och slagit ut 1/3 av min framtand. för att veckan efter åka omkull med skridskorna och slå ut resten av tanden.

... klättrat upp på garaget fem år gammal och fått ett djupt jack i låret av plåt taket. vågade sen inte säga den bittra sanningen till mamma, så jag skyllde (redan då...) på mitt dåliga närminne och sa att ja inte mindes vad som hänt. kan tilläggas att hon förblev ovetande.

... vandaliserat bildrummet i femman tillsammans med min följeslagare emma och förstört mina klasskamraters livsverk (?) genom att klippa, limma, måla. undrar nu i efterhand - vad fick vi ut av det?

... tänkt värma upp lite lätt inför starten i en längdskidåkningstävling, men saken var den att jag råkade svänga in på hårda milen och i dimman körde jag vilse. blev ingen tävling den dagen...

... spelat fiol i tre år trots att jag var (är??) tondöv och halvt blind. stod två cm från notstället och försökte uttyda noterna och dessutom spelade jag i luften på orkestern för jag helt enkelt inte kunde. brorsan från övervåningen under ett av mina få övningstillfällen hemma: "mamma!!  jag tror jag hör ambulansen!!"

... klätt ut mig till marie fredriksson och imiterat roxette på maskerad i nian, men inte faaan vann vi tävlingen kicki!? (jag är bitter än!)

... missat sängen efter ett toalettbesök under natten. och JA, jag missade hela sängen. Slog huvudet i elementet och fick ryggproblem. (visst har jag nämnt att jag är typ blind utan linser?)

sen finns det ju diverse saker som jag inte orkar rabbla upp, eftersom det som sagt händer mig nåt nytt varje dag. att gå in i väggar, skåp, lyktstolpar, dörrar, bord, stolar, och människor hör till vardagen. även att jag glömmer allt man någonsin kan glömma. hört talas om dory i hitta nemo?

-that's me!


ehhh..

1 minut senare..

tanken slog mig att jag redan skrapat trisslotterna och neee - ingen vinst!

BRA minne jag har!

dagens

dagens utseende: ska vi inte ens prata om..
dagens roligaste: väntar med spänning.. (alltid händer nåt)
dagens tråkigaste: paniken över boken som försvunnit..
dagens mat: tacos!
dagens dryck: funlight lime
dagens vill ha: en fet jävla vinst på trisslotterna ja köpte (som jag tappat (?) bort.. suck)
dagens saknad: ella..
dagens måste: tvätta!
dagens träning: förhoppningsvis en löprunda (o.b.a FÖRHOPPNINGSVIS)
dagens låt: chasing cars
dagens händelser: öhhhhhhh... shoppa, städa, damma, tvätta, äta.. (kul?)
dagens köp: ett diskställ
dagens måeende: trött, alldeles för lite sömn
dagens önskan: sällskap till maten..

ännu en dag i paradiset = mitt liv!

tillbaks i värmland på tingvalla är ju känslan ganska speciell, men mina minnen från förra besöket där glömmer jag helst. då förlorade mallbacken med 1-0 och åkte ur allsvenskan, tårarna slutade aldrig rinna. när slutsignalen ljöd gick luften ur, man trodde inte det var sant. men det var ett faktum och tro det eller ej - mallbacken lever kvar. var och tittade på deras hemmapremiär mot öster i lördags och det kändes i hjärtat att återvända till strandvallen.

i vilket fall fick jag den här gången med mig en bra känsla från karlstad. vi vann nämligen med 1-0, carina (min hjälte) gjorde mål i 91 (!!) minuten. UNDERBART! jag ler!

bussresan hem - 100 mil var ju desto jobbigare, och som vanligt orkade ja inte sova. var hemma i umeå 6 imorse! har städat som en dåre idag, måste ta vara på tillfället då jag känner för att städa (vilket inte händer ofta..) så nu glänser lägenheten och dessutom är kylskåpet fyllt!

men inte en dag i mitt liv utan att jag ska klanta mig... troooo inte de! jag dammade o putsade som bäst när jag tankspritt (NÄHÄ!?) nog passade på att göra rent modemet till datorn.. och fick världens JÄVLA stöt, för som alla vet så passar inte ström och vatten så bra tillsammans. SMART! fick panik då internet slutade fungera och drog en ramsa med några väl varda ord, och vi kan väl säga att jag fick ett "örjan anfall" -  som förövrigt blivit ett fint begrepp i min vardag. men som tur vad så funkar det nu igen.  tack för det!

- grattis mormor (och kungen för all del) på födelsedagen!

- vart faaan är min dagbok!?!!!?!


jag är..

.. glömsk. är beroende av lappar, påminnelser, av människor som berättar för mig vad jag ska komma ihåg. det värsta är dock att jag även glömmer bort att jag skrivit lapparna och varför.

.. tankspridd. ibland blir jag rädd för mig själv.

.. klantig. finns inte tillräckligt många rader här för att skriva om alla saker jag gjort eller situationer jag försatt mig i. klantig är bara förnamnet.

.. envis. både på gott och ont?

.. impulsiv. (kanske borde börja tänka efter innan jag gör saker?)

.. pedant.. i tanken iaf. skulle va kul om allt va i sin ordning, men de funkar inte riktigt för mig...

.. otålig. har inget tålamod.. saker ska hända och det ska helst hända NU!

RSS 2.0