månad 11

klockan är 22.40. det är kallt, mörkt och snart november. ett ingenmansland eller en igenvuxen, glömd och grå grusväg påväg mot julens december. det är årets deppmånad (jag vet att du nickar instämmande). det är nu man impulshandlar allt som ser varmt ut, ställer elementen på max, tänder ljus, läser böcker, och på riktigt överväger att vara sjuk när klockan ringer (som att jag inte gör det annars...).

okej, det är mysigt med tända ljus, varma tröjor och en bra bok. men inte i november, tyvärr.


let's depp together.



ps. borde ha sparat dem, borde haft ett lager, borde vetat att jag är flyttberoende. banankartonger!


saxat ur linda skugges bok.

"killarna slutar inte pilla på sina snoppar, det är ingen barngrej, det verkar höra ihop med hela deras identitet. de gör det minst tio gånger om dagen, de krafsar och rättar till pitten så den ligger rätt i kallingarna. helt ogenerat".

sen fick hon diverse reaktioner från arga killar.

kjelle, 47, skriver "jag är en snopprivare som rivit mig på pitten hela mitt liv. vad vill du att vi ska göra om den ligger i kläm, ska vi låta den ligga tills blodet stansar?"

"JA, det är just det vi vill! som att vi tjejer kliar på våra muttor, som kliar som sjutton pga av svamp på bussen. det kan klia så det blir små sår som blöder. men vi har den fina vanan att gå in på toa, inte fan står vi i systemkön och scratcar. om en tjej skulle stå och pilla på tunnelbanan skulle det antagligen tas som en invit och om hon sedan blev våldtagen skulle det heta "hon ville ju själv, amen, hon var ju kåt ju!".

tragiskt är ordet.
sluta klia offentligt killar, vi vill inte se!

RSS 2.0