tillägnad wille.

saxat från vallens gästbok
wille: då både maja och anna har gått och blivit lyckliga och därför inte uppdaterar sin blogg undrar jag om det finns någon olycklig i laget som kan underhålla oss andra med lite rolig läsning?

självklart ska jag fortsätta roa såväl dig wille som alla er andra. detta har hänt i veckan:
– ett stycke MATCH magasin har producerats.
– en förlust i svenska cupen mot tölö
– en födelsedag (som bestod av 12 timmars jobb), men vad gör det när det bara va 24 jag fyllde
– en flickvän med ryggskott

och lite annat smått och gott, har helt enkelt gjort att jag glömt bort bloggen.

lycklig må vara sant, förvisso, men jag återkommer inom kort.


från finnar till fisar.

för några veckor sedan invigde jag er läsare i min vardag av ett finn-helvete. jag förstår om detta inte var av läsvärde, men jag bloggade ändå. vart annars ska jag älta mina djupaste problem?
finnarna har för tillfället försvunnit (tack), men nästa helvete har anlänt. problemet började i går kväll och var antagligen en kombination av en brutal fylla i lördags och två stycken tre veckor gamla smörgåsar.
det som pyser ut ur mig är inte av denna värld. ja skulle vilja likna det vid att något har dött i min tarm, eller som anna uttryckte det: ett djur har dött? de är fan en hel savann som dött i din mage. djur som ätit varandra och sen dött.
mina gasproblem har resulterat i att sovrummet numer är stängt tills vidare. att gå in där är att riskera livet. lukten har smugit sig ut under dörrspringan så att vardagsrummet vädras från två håll och dessutom har den frätit sig fast i mina kläder.

det här är inte okej.

RSS 2.0