intressant ordbajs?

här i torsby är det vida känt att “alla känner alla”. och det räcker inte där. utan man vet också vilken personens mamma, bror, syster och kusin är, och så vet man vart han eller hon jobbar, har för fritidsintressen m,m. det jag vill komma fram till med dessa rader är att man har en viss relation till alla. på idet i lördags träffade jag (mkt överraskande) den fruktansvariga på konsum matbutik och givetvis var de första jag gjorde att klaga på avocadon de säljer. för det första så känns samtalsämnet minst sagt tråkigt med tanke på både platsen, tiden på dygnet och alkoholhalten men och andra sidan så är det den relation jag har till henne. det tråkigaste är jag inte minns vad jag fick för svar på mitt påstående. det kan jag iofs ta reda på ganska omgående. vilket jag ska.

!!!

vill bara tipsa alla ni som har lika dålig humor som mig.
läs walderstens bok “tack för senast din djävel”.
förbannat kul.



men läs den fan inte om du inte har kass humor.
för då fattar du inget.

jävligt kort summering av gårdagen

den innehöll: rödvinsfläckar, en rejäl fylla, blåslagna fötter, eget kösystem, snål bartender, skönsång, trasig mobil, halka, hemkomst vid 7 idag. bland annat.

och utöver det så var egentligen juldagen på björnidet precis som den brukar vara.

jag är egentligen för bakis för att skriva.
men inom snar framtid ska jag sammanfatta 2008.

roxette?


ur arkivet.

what!?

antagligen det mest misslyckade försöket någonsin att matcha sitt eget hår med löshåret.
jag antar iofs att bilden i detta fallet säger mer än tusen ord. PUNKT.


underbart!

jag kan inte sluta skratta åt de här två klippen.
reklamarna som skapade dom är helt och hållet geniala.




http://www.youtube.com/watch?v=IUtIuf2bhPI



http://www.youtube.com/watch?v=lMK4Io2SFbE&feature=related

just det!

jag tänkte dela med mig av tre högst minnesvärda ögonblick ur mitt liv.

1. under en period i mitt liv var jag en riktig dramaqueen, tro det eller ej. t ex spelade jag björn kjellman och gick modevisning i en diarrébrun kavaj från -86, backslick (som inte gick att tvätta bort utan mirakelmedel) och mustasch. jag agerade även koreograf för en dans till “miss you miss belinda” med refreshments. uppträdde sedan med den utklädd till gubbe (med allt vad det innebär) tillsammans med emma och kicki.

2. jag visade mina bröst under ett gymnastikpass i nian. simning stod nämligen på schemat och jag gjorde påpassligt nog “bomben” i bassängen vid min entré, då resten av eleverna snällt satt och väntade vid kanten. det fick jag sannerligen äta upp då min bikini satt någonstans precis under hakan när jag klev upp. blev kallad “nipple” på obestämd tid efter denna incident.

3. ett av mina stoltaste ögonblick hittills i livet var när jag, tondöv och taktlös som jag är vann förstapris i discodans under "yngves danskurs" (det är ungefär lika givande som det låter, och yngve var ungefär lika svettig och lönnfet som du trodde). iallafall, jag dansade solo discodans inför årskurs nio - och fick medalj.

numer är jag varken skådis, koreograf, blottare eller nudist. av naturliga skäl.

RSS 2.0